Introductiecursus

Mystiek. Dynamisch. Eeuwenoud. Wij bieden je een introductiecursus in dit machtige spel aan. Op onze speelavonden (woensdag) in november leren we je over verschillende aspecten waaronder hoekgevechten, leven en dood, dwangzetten en de kracht van vormen.

De cursus wordt gegeven op de woensdagavond, van 20.00 tot 21.30 uur. De cursus start op 3 november en duurt 4 avonden.
De kosten van de cursus bedragen € 20,-. Studenten en jeugdspelers betalen € 10,-.

De cursus wordt gegeven op onze vaste speellocatie, het DenksportCentrum Apeldoorn, Dubbelbeek 24, 7333 NJ Apeldoorn (dit is tussen het zwembad Malkenschoten en de kinderboerderij Malkenschoten, naast het sportcentrum).

Je kunt je inschrijven met het formulier hieronder.
Heb je vragen, neem dan contact op per mail, via het adres go-cursus@xs4all.nl. Ook buiten de cursusdata vinden we altijd een mogelijkheid je over het spel en onze club te vertellen.


Wegens een technische storing worden formulieren momenteel niet verwerkt door de webserver. Je kunt je inschrijven voor de cursus door een mail te sturen naar: goclubapeldoorn@xs4all.nl


Corona-protocol
Wij spelen in het denksportcentrum, en zijn daarmee verplicht de wettelijke regels met betrekking tot corona te volgen, zoals ze in november zullen gelden.
Op dit moment betekent dat dat we alle deelnemers ouder dan 13 jaar bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs (in de vorm van een QR-code) zullen vragen.